EHBO cursus volgen in 2018? Dit vergoedt je zorgverzekering

Een EHBO-cursus volgen in 2021 is misschien wel gratis!

Wanneer u 2021 aanvullend verzekerd bent, is de kans groot dat u de kosten van een EHBO- of reanimatiecursus vergoed krijgt! Bij de meeste zorgverzekeraars kunt u de kosten van een EHBO-cursus namelijk gewoon declareren.
 

U wilt natuurlijk weten wat u moet doen als een kind zich verslikt. Ook vindt u het handig om te weten hoe u een snijwond in de keuken goed verzorgt. Dit en meer leer je allemaal tijdens een EHBO-cursus van EHBO Karin. En grote kans dat het u helemaal niets hoeft te kosten.

Loopt u al een tijdje rond met het idee een EHBO-cursus te volgen? Doe dan uw voordeel met de vergoeding die de meeste zorgverzekeraars hebben voor EHBO- en reanimatiecursussen! De meeste zorgverzekeraars vergoeden EHBO-cursussen deels of zelfs helemaal. Dit maakt het volgen van een cursus nu wel heel aantrekkelijk!

 

Vergoedingsoverzicht per zorgverzekeraar

Wat er precies vergoed wordt, verschilt per zorgverzekeraar. Bij de meeste verzekeraars ligt dit tussen de 100 en 200 euro per jaar.

Klik hier om te kijken of je zorgverzekeraar een deel of de gehele kosten vergoed:

www.zorgwijzer.nl/vergoeding/ehbo-cursus

 

Hoe declareert u de kosten?

In de meeste gevallen vraagt de zorgverzekeraar om de factuur en een bewijs van deelname of certificaat toe te sturen. Vraag bij uw zorgverzekeraar hoe u declaratie precies moet indienen.

Al een EHBO-cursus gedaan?

Heeft al een EHBO-cursus gedaan dit jaar? Goed bezig! Vraag bij uw zorgverzekeraar na of u deze kosten vergoed kunt krijgen. Dan heeft u nu en de juiste kennis in huis en heeft het u ook nog eens niets gekost. Win win toch?

 

 

 

© 2014 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode