EHBO cursus volgen? Dit vergoedt je zorgverzekering

Een EHBO cursus volgen is misschien wel gratis!

Wanneer je aanvullend verzekerd bent, is de kans groot dat je de kosten van de EHBO cursus vergoed krijgt. Bij de meeste zorgverzekeraars kun je de kosten voor een EHBO cursus namelijk declareren zoals je ook bij een tandarts- of fysiotherapie behandeling doet.

Je wilt natuurlijk weten wat je moet doen wanneer een kind zich verslikt, hoe je een snijwond verzorgt etc. Dit leer je allemaal tijdens een EHBO cursus bij EHBO Karin, en grote kans dat het je helemaal niets of een klein bedrag kost!

Loop je al een tijd rond met het idee een EHBO cursus te volgen, doe dan je voordeel met de vergoeding die veel zorgverzekeraars hebben voor EHBO cursussen. Dit maakt het volgen van een EHBO cursus nu wel heel aantrekkelijk. Bovendien kun je zo ook de allerbeste zorg bieden aan je kinderen of de kinderen waarmee je werkt of voor zorgt.

Wat er precies vergoed wordt, verschilt per zorgverzekeraar, de meesten vergoeden tussen de 100 en 200 euro per jaar. Klik hier om te kijken of je zorgverzekeraar een deel of de gehele kosten vergoed: www.zorgwijzer.nl/vergoeding/ehbo-cursus

Hoe declareer je de kosten?

In de meeste gevallen vraagt de zorgverzekeraar om de factuur en een bewijs van deelname of een kopie van je certificaat. Je stuurt de factuur in nadat je de cursus gevolgd hebt.

 

 

 

 

Contact 

 
  • EHBO Karin
  • Kamer van koophandel nummer: 27295184
  • E-mail: karinferdinandus@gmail.com
  • Telefoon:079-8882794
EHBO Karin heeft vakantie van 4 t/m 12 september, 13 september zijn we weer bereikbaar

 

 

 

 

 
EHBO Karin is gesloten wegens vakantie van 4 september t/m 12 september 2021
Uw bericht of inschrijving zal na de vakantie zsm verwerkt en/of beantwoord worden