Neem contact op, bij voorkeur op ma t/m vrij via:

DienstenCombi cursus EHBO acute zorg aan kinderen & Acute zorg verlener ( volwassenen

In deze EHBO-cursus leer je alle vaardigheden met betrekking tot acute zorg aan baby's, kinderen en volwassenen in één cursus.


EHBO cursus acute zorg aan kinderen

Vaardigheden bij deze cursus EHBO Acute zorg aan kinderen zijn o.a.: Belangrijke punten bij hulpverlening, Kind en veiligheid, 112 bellen, Reanimatie protocollen, Jezelf beschermen bij hulpverlening, Communiceren bij de hulpverlening, Beademen, Borst compressies, Koortsstuipen, Stabiele zijligging, Insectensteken, Allergische reacties, Het melden van infectieziekten, Amputatie, Wondverzorging, Vreemd voorwerp, Dieren beten, Schock, Verbanden, Verstuikingen, Breuken, Stabiele zijligging,brandwonden, Tand door de lip, Voorwerp in de neus, Vuiltje in het oog, Verslikking &verstikking, Vergiftiging, Tand eruit/afgebroken,Schedelbasisfractuur, Teken beten, Splinter, Bloedneus, Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling,etc. 

Op de praktijktraining wordt aan het eind van de cursus een examen afgenomen.
EHBO cursus acute zorg verlener (volwassenen)

Vaardigheden bij deze EHBO Acute zorgverlener zijn o.a.: Belangrijke punten bij de hulpverlening, veiligheid, 112 bellen, Reanimatie, jezelf beschermen,communiceren bij hulpverlening, beademen,borstcompressies geven, stabiele zijligging, Rautek greep, borststoten geven, aputatie,wondverzorging, vreemde voorwerpen,Shock,verbanden, verstuikingen,breuken,AED,mitella stabiele zijligging,van buik naar rug draaien, brandwonden,verstikking, verslikking, vergiftiging, schedelbasisfractuur,etc.

Op de praktijktraining wordt aan het eind van de cursus een examen afgenomen. 

Pedagogisch dienstverlening


In de kinderopvang is er een groot tekort aan pedagogisch medewerkers. Ook mij kun je inhuren! Zonder overhead of tussenpartij, flexibel en adhoc. 


Ik heb 25 jaar ervaring in de kinderopvang.  Als zelfstandig ondernemer in de kinderopvang ben ik inzetbaar binnen jouw organisatie op het moment dat je het nodig hebt. Dit kan bijvoorbeeld zijn als consulente/bemiddelingsmedewerker of Rie adviseur voor jouw gastouderbureau, als gastouder of als pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf en/of peuterspeelzaal of om administratieve werkzaamheden te doen.

Met diverse afgeronde studies en in bezit van branche erkende certificaten, voldoe ik aan de kwalificatie-eisen die de Wet Kinderopvang en de Wet Innovatie en Kwaliteit Kinderopvang ( IKK) aan de diverse functies stelt. Ik ben in het bezit een Verklaring Omtrent Gedrag en ben ingeschreven in het Personenregister Kinderopvang.
Basiscursus

Bestaat uit 2 delen; het e-learning deel dat gemiddeld 2 a 3 uur in beslag neemt, en het praktijkdeel dat gemiddeld 2,5 a 3 uur duurt. (E-learning bestaat uit informatie in PDF formaat dat de cursist geheel grondig doorneemt in de dagen voordat hij/zij naar de praktijktraining komt) Op de praktijktraining wordt aan het eind van de cursus een examen afgenomen.

Herhalingscursus

Bestaat uit 1 deel: de praktijktraining die gemiddeld 2,5 a 3 uur duurt.

Met deze cursus leert de cursist alle EHBO vaardigheden die zijn toegespitst op de kinderleeftijd 0 t/m 12 jaar.

Op de praktijktraining wordt aan het eind van de cursus een examen afgenomen. 

Vergoeding vanuit je zorgverzekering

Bij goed gevolg ontvang je binnen gemiddeld 10 dagen na de cursus een geregistreerd Nikta certificaat EHBO Acute zorg aan kinderen of Acute zorg verlener. Het papieren certificaat wordt via e-mail en/of post toegestuurd. 

Dit certificaat is door de Rijksoverheid goedgekeurd voor gastouders en pedagogisch medewerkers en valt nu ook binnen de Regeling wet Kinderopvang (IKK)

EHBO cursussen worden tot wel 100 % door zorgverzekeraars vergoed wanneer je aanvullend verzekerd bent. Check hier of jou zorgverzekeraar de cursus vergoed https://www.independer.nl/zorgverzekering/vergoedingen/ehbo-cursussen.aspx Een EHBO cursus dient altijd eerst zelf betaald te worden, en de cursus dient eerst gevolgd te worden, en vervolgens kun je een declaratie indienen bij de zorgverzekeraar. Hiervoor dien je meestal je factuur in te dienen en in sommige gevallen ook jouw certificaat. Check altijd ook zelf je polis:Staat jouw zorgverzekeraar er niet bij? Heb je nog vragen? Neem dan rechtstreeks contact op met jouw zorgverzekeraar.