Online cursus


Acute zorg bij vuurwerkincidenten

Donderdag, 14 december⋅19:00 – 20:30 

Welkom bij de online cursus Acute zorg bij vuurwerkincidenten. Deze cursus is speciaal ontworpen om je te leren hoe je effectief kunt handelen bij vuurwerkincidenten. Of je nu een professional in de gezondheidszorg bent of gewoon geïnteresseerd bent in het vergroten van je kennis, deze cursus biedt je waardevolle informatie en praktische vaardigheden.

Tijdens deze gemiddeld 1,5 uur durende online cursus zul je leren om adequaat te reageren en te handelen bij diverse vuurwerkincidenten. Ik zal je meenemen door de essentiële stappen van het verlenen van acute zorg, zodat je kunt zorgen voor de best mogelijke resultaten in noodsituaties.

Bij het voltooien van de cursus ontvang je een certificaat van deelname, waarmee je jouw vaardigheden en kennis kunt aantonen. Dit is niet alleen een waardevolle toevoeging op je cv, maar kan ook van cruciaal belang zijn in je professionele loopbaan.

De kosten voor deze online cursus bedragen slechts 35 euro. Dit is een investering in je vaardigheden en het vergroten van je capaciteiten om snel en effectief te handelen bij vuurwerkincidenten. 

Zorg ervoor dat je voorbereid bent op onverwachte situaties en schrijf je vandaag nog in voor deze online cursus Acute zorg bij vuurwerkincidenten. Vul het inschrijfformulier hieronder in om je in te schrijven en begin met het vergroten van je kennis en vaardigheden op dit gebied.

Vereiste om deze online cursus acute zorg bij vuurwerkincidenten te volgen.

  • Hierbij is het nodig om al eerder een EHBO cursus gevolgd te hebben, omdat voorkennis van EHBO handelingen en procedures vereist is.
  • Daarnaast is het belangrijk dat je niet snel schrikt van foto's, omdat tijdens de cursus mogelijk beelden of situaties getoond kunnen worden die bloed, verwondingen of andere medische aandoeningen laten zien.
  • Het is belangrijk om te weten dat deze vereisten deel uitmaken van de cursus en dat het mogelijk is dat situaties of afbeeldingen worden getoond die als schokkend kunnen worden ervaren. Het doel hiervan is echter om de cursisten voor te bereiden op verschillende EHBO-scenario's en ervoor te zorgen dat ze adequaat kunnen handelen indien nodig.


Inschrijfformulier