Over Karin

Karin Ferdinandus - EHBO Karin
 

Hallo! Ik ben Karin Ferdinandus, 54 jaar, eigenares van EHBO Karin, getrouwd, moeder van 2 kinderen, en oma van 5 kleinkinderen.

Ik heb mijn hele leven al met kinderen gewerkt. De volgende opleidingen gevolgd; SPW 3, EHBO instructeur EFR en Nikta en recent de instructeurs opleiding Stop de bloeding, red een leven. Daarnaast heb ik een lange loopbaan gehad in de kinderopvang als freelance bemiddelingsmedewerker voor gastouderbureaus en als gastouder.  Werken voor en met kinderen is echt mijn passie!

Als EHBO instructeur geef ik al bijna 17 jaar cursus in mijn eigen cursusruimte, heb ik kantoor aan huis waar ik ook regelmatig een privé cursus geef, en ben ik ook in opdracht werkzaam als ZZP-er  voor andere EHBO aanbieders in Nederland.

Als ZZP-er in de kinderopvang en als EHBO instructeur ben ik inzetbaar binnen jouw organisatie op het moment dat je dat nodig hebt. Dit kan bijvoorbeeld zijn als pedagogisch medewerker op de groep,als bemiddelingsmedewerker voor je gastouderbureau, als administratief medewerker of als EHBO instructeur acute zorg of acute zorg bij kinderen.

Met diverse afgeronde studies/opleidingen en in bezit van branche erkende certificaten voldoe ik oa aan de kwaliteitseisen die de Wet Kinderpvang en IKK aan de diverse functies stelt. Ik beschik over een VOG en ben ingeschreven in het Persoonsregister Kinderopvang.

EHBO Karin is ingeschreven bij de kamer van koophandel.

Je kunt mij bereiken op 0621301971 , of via karinferdinandus@gmail.com

Ik zie er naar uit je te ontmoeten!