Neem contact op, bij voorkeur op ma t/m vrij via:

Over EHBO Karin

Mijn naam is Karin, ik heb EHBO Karin opgericht op 1 januari 2007. Samen met mijn man woon ik in Zoetermeer, ik ben moeder van twee volwassen kinderen en oma van zes kleinkinderen. In mijn vrije tijd geniet ik van wandelen, lezen, koken en bakken. Mijn EHBO-groepscursussen zijn bewust kleinschalig opgezet, zodat cursisten volledige aandacht en begeleiding krijgen.

Ik ben al meer dan 19 jaar EHBO-instructeur en volg regelmatig bijscholing. Momenteel ben ik:

  • Nikta instructeur acute zorg verlener
  • Nikta instructeur acute zorg zorg aan kinderen
  • EFR instructeur acute zorg volwassenen en kinderen 
  • Instructeur Stop de bloeding, red een leven
  • Instructeur acute zorg bij vuurwerkincidenten. 

Naast mijn werk als EHBO-instructeur heb ik ruim 25 jaar ervaring als ZZP pedagogisch medewerker en bemiddelingsmedewerker in de kinderopvang.

Ik verzorg EHBO-cursussen voor gastouders, ouders, pedagogisch medewerkers, verzorgend personeel, bij particulieren en bedrijven. Als een van de weinigen verzorg ik wekelijks privé EHBO-cursussen en word ik ook ingehuurd door bedrijven voor EHBO-cursussen en administratieve werkzaamheden voor gastouderbureaus en andere bedrijven.

Als ZZP'er werk ik daarnaast ook als pedagogisch medewerker op kinderdagverblijven en peuterspeelzalen. Hoewel ik gevestigd ben in Zoetermeer, werk ik door heel Nederland.

Op mijn website kun je op je gemak rondkijken. Heb je nog vragen, of wil je meer weten? Neem dan gerust contact met mij op. Je kunt mij bereiken via WhatsApp 0621309171 en via e-mail karinferdinandus@gmail.com. Ik beantwoord graag je vragen en ben ook bereid om een cursus op maat te maken en te verzorgen. Dankzij mijn prettige samenwerking met collega-bedrijven kan ik ook grotere groepen trainen op locatie.

Privé cursussen & groepscursussen

Bij mij kun je terecht voor je EHBO cursussen, en dat gewoon aan huis in je vertrouwde omgeving, op locatie, op het werk met je collega`s of bij mij in de cursuslocatie! Een privé cursus is ideaal als je zwanger bent, slecht ter been bent, liever niet in een groep cursus volgt, druk met werken bent, faalangst hebt of simpelweg geen zin hebt om de deur uit te gaan!

Voor een groeps-cursus op locatie geldt;

- Minimaal 6 deelnemers in de regio Haaglanden.

- Minimaal 8 deelnemers buiten de regio Haaglanden

- Vanaf 10 deelnemers 15 % korting op de normale cursusprijs wanneer de factuur binnen 10 dagen voor de gehele groep in 1 x betaald wordt voor de cursusdatum.

Kinderdagverblijven, basisscholen, peuterspeelzalen en gastouderopvang.

Ik geef ook op locatie cursus bij kinderdagverblijven, basisscholen, peuterspeelzalen, gastouderopvang, bij particulieren, etc. maar geef ook wekelijks cursus in mijn eigen locatie in Zoetermeer.


Ook ben ik werkzaam als ZZP pedagogisch medewerker op kinderdagverblijven.