Over EHBO Karin

Hoi! Ik ben Karin, ik heb mijn bedrijf EHBO Karin opgericht op 01-01-2007.

Sinds ruim 18 jaar ben ik EHBO instructeur.

Naast mijn werk als EHBO instructeur heb ik in de afgelopen 25 jaar ook ervaring opgedaan in de kinderopvang.

Samen met mijn man woon ik in Zoetermeer. Wij hebben 2 volwassen kinderen, en 5 kleinkinderen. Mijn hobby's zijn wandelen, lezen, koken & bakken, en tijd doorbrengen met mijn kleinkinderen.

Mijn EHBO groeps-cursussen zijn bewust kleinschalige opgezet zodat cursisten de volledige aandacht krijgen.

Iedere cursist  werkt met een "eigen" schone, veilige reanimatiepop. 

Ik geef EHBO cursus aan gastouders, vaders & moeders, pedagogisch medewerkers, verzorgend personeel, particulieren en bedrijven. In mijn cursuslocatie en op locatie. Als een van de weinigen verzorg ik wekelijks privé EHBO cursussen,en ook wordt ik ingehuurd door bedrijven om een EHBO cursus te gaan verzorgen.

Daarnaast ben ik als zzp-er werkzaam als gastouder, pedagogisch medewerker op kinderdagverblijven & peuterspeelzalen.

Kijk op je gemak rond op deze website, en heb je daarna nog vragen? Neem dan gerust contact met mij op, ik licht e.e.a. graag toe, en ben ook bereid een cursus naar jouw wensen en op maat te maken & verzorgen. Je kunt mij bereiken via e-mail karinferdinandus@gmail.com of WhatsApp 0621301971. Wil je liever bellen? Stuur mij dan eerst een e-mail of WhatsApp berichtje en geef daarin aan dat je wilt bellen, dan bel ik je terug zodra ik kan. Ik werk namelijk vaak op locatie of ben een EHBO cursus aan het geven en kan dan niet altijd direct de telefoon opnemen. Dan bel ik je wanneer het ons beiden het beste schikt zodat we even rustig de tijd ervoor kunnen nemen. Tot gauw!

Prive cursussen & groepscursussen

Bij mij kun je terecht voor je EHBO cursussen, en dat gewoon aan huis in je vertrouwde omgeving, op locatie, op het werk met je collega`s of bij mij in de cursuslocatie! Een prive cursus is ideaal als je zwanger bent, slecht ter been bent, liever niet in een groep cursus volgt, druk met werken bent, faalangst hebt of simpelweg geen zin hebt om de deur uit te gaan!

Voor een groeps-cursus op locatie geldt;

  • Minimaal 6 deelnemers.
  • Vanaf 8 deelnemers 15 % korting op de normale cursusprijs wanneer de factuur voor de gehele groep in 1 x betaald wordt.
  • Bij cursus op locatie worden voorrijkosten berekend (zie alle prijzen op deze website)

Kinderdagverblijven, basisscholen, peuterspeelzalen en gastouderopvang.

Ik geef ook op locatie cursus bij kinderdagverblijven, basisscholen, peuterspeelzalen, gastouderopvang, bij particulieren, etc. maar geef ook wekelijks cursus in mijn eigen locatie in Zoetermeer.