Over EHBO Karin

Hoi! Ik ben Karin, ik heb EHBO Karin opgericht 01-01-2007. Samen met mijn man woon ik in Zoetermeer. Ik ben moeder van 2 volwassen kinderen en oma van 5, bijna 6 kleinkinderen. Mijn hobby's zijn wandelen, koken & bakken en haken.

Mijn EHBO groeps-cursussen zijn bewust kleinschalige opgezet zodat cursisten de volledige aandacht krijgen. 

Sinds ruim 18 jaar ben ik EHBO instructeur. Ik doe regelmatig aan bijscholing, zo ben ik momenteel;

  • Nikta instructeur acute zorg verlener
  • Nikta instructeur acute zorg zorg aan kinderen
  • EFR instructeur acute zorg volwassenen en kinderen 
  • Instructeur Stop de bloeding, red een leven
  • Instructeur acute zorg bij vuurwerkincidenten. 

Naast mijn werk als EHBO instructeur heb ik in de afgelopen 25 jaar ook ervaring opgedaan in de kinderopvang als ZZP pedagogisch medewerker- & bemiddelingsmedewerker.

Ik geef EHBO cursus aan gastouders, vaders & moeders, pedagogisch medewerkers, verzorgend personeel, particulieren en bedrijven. In mijn cursuslocatie en op locatie. Als een van de weinigen verzorg ik wekelijks privé EHBO cursussen, en ook wordt ik ingehuurd door bedrijven om een EHBO cursus te gaan verzorgen. Of om administratieve werkzaamheden uit te voeren voor gastouderbureaus, en andere bedrijven.

Daarnaast ben ik als zzp-er werkzaam als gastouder, pedagogisch medewerker op kinderdagverblijven & peuterspeelzalen. Ik ben gevestigd in Zoetermeer, maar werkzaam in heel Nederland.

Kijk op je gemak rond op deze website, en heb je daarna nog vragen? Neem dan gerust contact met mij op, ik licht e.e.a. graag toe, en ben ook bereid een cursus naar jouw wensen en op maat te maken & verzorgen. Door een prettige samenwerking met collega-bedrijven kan ik ook grotere groepen trainen of meerdere groepen tegelijk. 

Prive cursussen & groepscursussen

Bij mij kun je terecht voor je EHBO cursussen, en dat gewoon aan huis in je vertrouwde omgeving, op locatie, op het werk met je collega`s of bij mij in de cursuslocatie! Een prive cursus is ideaal als je zwanger bent, slecht ter been bent, liever niet in een groep cursus volgt, druk met werken bent, faalangst hebt of simpelweg geen zin hebt om de deur uit te gaan!

Voor een groeps-cursus op locatie geldt;

  • Minimaal 6 deelnemers in de regio Haaglanden.
  • Minimaal 8 deelnemers buiten de regio Haaglanden
  • Vanaf 10 deelnemers 15 % korting op de normale cursusprijs wanneer de factuur binnen 10 dagen voor de gehele groep in 1 x betaald wordt voor de cursusdatum.

Kinderdagverblijven, basisscholen, peuterspeelzalen en gastouderopvang.

Ik geef ook op locatie cursus bij kinderdagverblijven, basisscholen, peuterspeelzalen, gastouderopvang, bij particulieren, etc. maar geef ook wekelijks cursus in mijn eigen locatie in Zoetermeer.


Ook ben ik werkzaam als ZZP pedagogisch medewerker op kinderdagverblijven.