Prive cursus

 
Met ingang van 10 maart mogen er weer EHBO groepscursussen worden gegeven voor mensen die werkzaam zijn in de kinderopvang. Uiteraard met in acht neming van alle regels omtrent Corona, u leest hier hoe EHBO Karin dat doet: www.ehbokarin.nl/maatregelen-bij-cursussen-ivm-corona/
 
Maar ook dan kan het zijn dat u het geen fijn en veilig idee vindt om in een groep EHBO cursus te volgen. Of u bent niet werkzaam in de kinderopvang. 
Daarom bied EHBO Karin de mogelijkheid om een 1 op 1 prive EHBO cursus te boeken. Alleen u en de EHBO instructeur zijn dan aanwezig.
 
De prijzen hiervoor zijn:
  • - Prive cursus EHBO acute zorg aan kinderen basiscursus € 130,50
  • - Prive cursus EHBO acute zorg aan kinderen herhaling € 103,00


  • Lees meer: https://www.ehbokarin.nl/prijzen/

Hoe gaat het in zijn werk?

U kiest hieronder een cursusdatum uit, u vult het online inschrijfformulier in op www.ehbokarin.nl/inschrijven-voor-een-ehbo-cursus/
Vervolgens ontvangt u een email met bevestiging en factuur.
U voldoet de betaling binnen 10 werkdagen, maar altijd voor de cursusdatum. Volgt u een basiscursus dan volgt het online lestmateriaal via email nadat uw betaling voldaan is.
U komt naar de cursuslocatie 5 minuten voor aanvang van de afspraak, en dan volgt u 1 op 1 uw EHBO cursus, samen met Karin. U ontvangt binnen 10 dagen uw EHBO certificaat.
 
Cursusdatums voor prive cursus nog beschikbaar:
 
  • Vrijdag 16 april 18.30 uur

    Maandag 19 april 18.30 uur

    Zaterdag 24 april 13.00 uur

  • verdere data volgen nog

 
 

 

© 2014 Alle rechten voorbehouden.

© EHBO Karin