Referenties/beoordelingen:

Willeke: Mijn EHBO weer herhaald en behaald. Vanwege afmelden van de praktijksessies bij mijn aanbieder ben ik overgestapt naar Karin. Ik volg haar al een tijdje op Instagram. Ik deed vorig weekend de cursus bij haar in Zoetermeer. Fijne praktijkdag, volledig veilig en op afstand. Heel fijne herhalingscursus zonder theorie vooraf. Geen moment saai. Ik ga volgende keer weer bij Karin. Mocht je ook in de knel komen omdat je praktijksessie is afgelast, neem gerust contact met haar op. Ze doet zelfs prive cursussen bij mensen thuis en in Zoetermeer.

Michael:Vorige week maandag verzorgde Karin het EHBO deel van mijn BHV cursus, ze geeft op een prettige manier cursus. Niet te streng of serieus, en toch hebben we ontzettend veel geleerd wat we bij andere BHV cursussen niet gehad hadden.

Peter: Afgelopen dinsdag heb ik een workshop gevolgd , verzorgd door Karin en haar collega. Het was een zeer informatieve workshop, maar er was ook ruimte voor een grapje en een vraag.

Jennifer: Goede en duidelijke communicatie, fijne sfeer tijdens de EHBO avond en snelle afhandeling.

Miranda: Ik zag altijd een beetje op tegen de ehbo cursus maar sinds ik hem bij Karin doe, vind ik het super leuk! De sfeer is goed, ze is super vriendelijk! Tot in oktober Karin!!

Rianne: Super fijne en toegankelijk ehbo cursus! Ieder jaar weer een fijne leerzame avond!

Mary: Nogmaals super bedankt Karin, Ik wens jou een mooie zomer. En dank je wel voor alle EHBO lessen. Ik mag bijna met pensioen. 

Ingrid: Als gastouder tante Ing ben ik zeer tevreden over de EHBO cursus bij EHBO Karin

Lorraine: het was een fijne leerzame prive cursus, bedankt!

Alisa: Ik heb enorm veel geleerd op korte termijn en ben Karin dankbaar voor haar duidelijk uitleg, inzicht en het delen van haar ervaringen en kennis. Top vrouw!

Natasja: Wat fijn dat ondanks de Corona maatregelen ik via een prive cursus toch bij Karin mijn EHBO acute zorg aan kinderen kon behalen!! En wat een lieverd!

Nettie: ik kom ook al heel wat jaartjes bij Karin, ook ben ik zeer tevreden met de rustige werkwijze van Karin!

Esther: Ivm de Corona maatregelen afgelopen zaterdag een prive les gehad van Karin, was erg fijn, rustige uitleg en ruimte voor vragen, heel fijn en kom zeker voor herhaling.

Adri: Ik  hoop dat het prive en zakelijk je voor de wind zal gaan Nog bedankt voor de vele jaren EHBO lessen!

Sylvia: Afgelopen maandag een privé EHBO gehad in verband met de Corona. Heel fijn dat Karin dit aanbied. Was een fijne leerzame avond.!!!

Delana: Ik vond het echt een leerzame EHBO cursus met goede uitleg en als je vragen had kon je die tussendoor vragen. Ik kom zeker terug bij Karin voor nog een EHBO cursus, goede sfeer ook.

Manuela: Ik vond het een fijne en leerzame cursus. Hele leuke sfeer ook. Je bent een topper en legt alles duidelijk uit! Nogmaals bedankt voor deze ochtend. Heb nu al zin in volgend jaar.

Serena: Paar dagen geleden de EHBO cursus gedaan bij Karin. Heel leerzaam en alles goed en rustig uitgelegd! Het was een super gezellige en leerzame avond! Bedankt!

Najat: Bedankt voor de fijne herinnering(en) aan herhalingscursus en service + altijd interessante training!

Wendy: ik volg al jaren EHBO bij Karin en ben zeer tevreden over de goede en duidelijke uitleg. Het is vaak met een klein groepje wat ik heel prettig vindt. ik ga volgend jaar zeker nog een keer meedoen. Blijf zo doorgaan Karin, top!

Samantha: Zeer tevreden over de cursus! Het was een fijne dag :) een leerzame herhaling.Volgend jaar weer!

Linette: Ik kom al zeker 10 jaar bij Karin voor de cursus acute zorg bij kinderen. Zij is heel relaxt, begrijpelijk en geduldig. Je voelt je echt op je gemak.

Astrid: Ik volg al jaren EHBO bij Karin en ben zeer tevreden over de goede en duidelijke uitleg. Het is vaak met een klein groepje wat ik als prettig ervaar.

Sharon: Afgelopen zaterdag voor het 4e jaar bij Karin geweest i.v.m. herhaling EHBO bij kinderen en echt....wat was het weer fijn. Ik volg de privécursus bij Karin zelf en heb daar bewust voor gekozen, omdat ik niet zo goed ben in grote groepen en ik het gevoel heb dat ik op deze manier veel meer meekrijg/ opsteek. Pure 1 op 1 aandacht is fijn.... EHBO Karin geeft je alle tijd en aandacht en zorgt voor een huiselijke en gezellige sfeer. Ik hoop dat je nog jaren doorgaat met deze privécursus lieve Karin.

Gitta: Fijne doeltreffende EHBO avonden. Altijd goed verzorgd.  Ook de afhandeling en verzending  van de diploma's gaat snel. Zeker een aanrader! 

Shirley: Alles, prettige gemoedelijke cursus waardoor ik dit als erg prettig ervaarde. Geen gestress maar veel geleerd! 

Lichelle: Erg leerzame ochtend gehad bij EHBO Karin. Goede uitleg en duidelijke antwoorden op eventuele vragen. Bedankt!:-)

Marjo: Super tevreden goeie uitleg fijne manier om weer een diploma te halen Een echte aanrader. 

Karin: Prima kinder EHBO cursus. Deels via de computer(theorie) en deels praktijk. 

Jessica: Gezellig in huishoudelijke sfeer cursus volgen, heb ik als erg prettig ervaren. Super gaaf vind ik ook dat Karin zelf ook actief in het vak EHBO is. Ze weet waar ze over praat. Ze kan daar door goed antwoord geven op vragen. Afgelopen jaar een andere instantie geprobeerd maar ik ga dit jaar weer naar Karin. 

Vhernadette: Heel vriendelijk en geduldig. Ik raad iedereen Karin aan 

Christa: Onlangs voor het eerst bij EHBO Karin geweest. Ik vond het erg leerzaam en gezellig. Dat heb ik wel anders meegemaakt. .Volgende keer weer EHBO naar Karin, daar heb ik de reis  van bijna 1.5 uur (met het ov)wel voor over. 

Ilja: Hele fijne en duidelijke EHBO - cursus in een kleine groep. Dank Karin! 

Bianca: Karin is goed in wat ze doet. Uitleg en begeleiding is perfect. Zeer professioneel. Keep up the good work 

Sjafinay: EHBO Karin werkt geduldig legt alles duidelijk uit en is een ontzettend toffe aardige lieve vrouw 

Metka: Zij is simply the best! 

Saskia: Hele leuke en leerzame avond gehad! Super bedankt voor de goede uitleg. 

Peter en Elly: Ik kijk altijd na deze  leerzame avond uit , EHBO Karin legt het goed en duidelijk uit in maart kom ik weer. 

Marleen: Dankjewel EHBO Karin, het was weer leerzaam er verfrissend. Tot volgend jaar. 

Anzar: Ik kom er al vele jaren en ben altijd zeer tevreden over de werkwijze van EHBO Karin, ga zo door! 

Maaike: Dank je voor de afgelopen, leerzame jaren! 

 

Al heel wat jaartjes bij Karin! Hele fijne sfeer, goede en duidelijke uitleg. Voor mij nooit meer ergens anders!

 

Referentie/beoordeling toevoegen

Bereikbaar op

maandag tm zaterdag 8.00 - 20.00 uur.

Gesloten op zon-en feestdagen

Bedrijfsgegevens

Hoevenbos 267, 2716 PX Zoetermeer

KvK: 27295184

BTW: staat op de factuur

  

 


Enquête

Ga jij dit jaar op zomervakantie?

Totaal stemmen: 11