Referenties

 

-Hetty-

De herhalingscursus EHBO acute zorg aan kinderen weer gevolgd bij Karin. Heb het als zeer prettig en vooral leerzaam ervaren. Fijn in kleine groepjes ivm Corona.Meer aandacht en ook voor eventuele vragen.Start- en eind tijd mooi op tijd 

 

-Marga-

Na vele jaren ben ik nog steeds tevreden met de gegeven cursus(sen) .....

 

-Samantha-

Al heel wat jaartjes bij EHBO Karin! Hele fijne sfeer, goed en duidelijke uitleg. Voor mij nooit meer ergens anders.

 

-Fiona-

AANRADER! Super lieve instructeur die alles duidelijk uitlegt en er zelf ook super veel verstand van heeft dmv ervaring! Je kan haar zels benaderen als je iets wilt bespreken over wat je moet doen in bepaalde situatie en dergelijke! Nogmaals top bedrijf!

 

-Angela-

Bedankt EHBO Karin voor de EHBO herhalingscursus acute zorg aan kinderen, het was weer top verzorgt, heel duidelijk en ik kon al mijn vragen kwijt. Tot volgend jaar!!!

 

-Cherishe-

Ik heb al twee keer de herhaling kinder EHBO gedaan bij EHBO Karin. ze is duidelijk en het lestempo is goed. Ze is goed in wat ze doet. Ik vind het vooral extra fijn dat het goed aan te rijden is en je ook terecht kan in het weekend. Tot volgend jaar weer!

 

-Lia-

Ik ga stoppen met werken, daarom doe ik niet meer mee met de cursus. Ga het wat rustiger aan doen en genieten van mijn kleindochter. Dankjewel voor alles, ik heb het als heel prettig ervaren de afgelopen jaren!

 

-Leontiene-

 Ik wil jullie bedanken voor de goede en gezellige lessen!

 

-Familie ter Haar-

Wij hebben 13 jaar lang elke jaar EHBO gevolgd bij EHBO Karin, ook toen mijn man een hartoperatie moest ondergaan stond EHBO Karin klaar om ons te helpen. Nu zijn we gestopt met het oppassen op onze kleinkinderen en stoppen we ook met de EHBO. Bedankt voor alle fijne jaren!

 

-Lenny-

Op dit moment werk ik niet via het Gastouderbureau en werk verder niet. Als ik weer aan de slag ga, meld ik me graag, bedankt voor de fijne lessen! Groetjes

 

-Leonie-

Voor al mijn fb vriendjes die in de kinderopvang werken, gastouder zijn, nanny zijn of een ander beroep met kids.... Elk jaar kom ik bij EHBO Karin om mijn herhaling kinder ehbo te doen. Deze 3 uur durende cursus is echt een soort zaken uitje in het jaar. Heel ontspannen, gezellig en leerzaam. Geen 3 uur durende lange zit met alleen maar tekst wat we toch wel een beetje gewend zijn van dit soort dingen. Het is een topper! Zij heeft een eigen locatie in Zoetermeer maar kan ook op locatie komen. Ik zou zeggen, overleg in het team.. Dit is echt de moeite waard!!

 

-Jolanda_

Ik volg al jaren een EHBO cursus bij EHBO Karin en ben zeer tevreden. Echt een aanrader!! Heel fijn dat het ook mogelijk is om een privé cursus te volgen bij EHBO Karin.

 

-Marleen-

Meer dan tien jaar heb ik de Kinder-EHBO cursussen bij EHBO Karin gevolgd.
In Scheveningen, Den Haag en Zoetermeer.
Met volle tevredenheid., nu ga ik stoppen met werken.

 

-Astrid-

Ik volg al jaren EHBO bij EHBO Karin en ben zeer tevreden over de goede en duidelijke uitleg. Het is vaak met een klein groepje wat ik als prettig ervaar.

 

-Sharon-

Afgelopen zaterdag voor het 3e jaar bij EHBO Karin geweest ivm herhaling ehbo bij kinderen en echt....wat was het weer fijn.Ik volg de privécursus bij Karin zelf en heb daar bewust voor gekozen, omdat ik niet zo goed ben in grote groepen en ik het gevoel heb dat ik op deze manier veel meer meekrijg/ opsteek. Pure 1 op 1 aandacht is fijn.... EHBO Karin geeft je alle tijd en aandacht en zorgt voor een huiselijke en gezellige sfeer. Ik hoop dat je nog jaren doorgaat met deze privécursus lieve Karin.Wederom bedankt!!!

 

-Gitta -

Fijne doeltreffende ehbo avonden. Altijd goed verzorgd.  Ook de afhandeling en verzending  van de diploma's gaat snel. Zeker een aanrader!

 

-Shirley -

 

Alles, prettige gemoedelijke cursus waardoor ik dit als erg prettig ervaarde. Geen gestress maar veel geleerd!

 

-Lichelle -

 

Erg leerzame ochtend gehad bij EHBO Karin. Goede uitleg en duidelijke antwoorden op eventuele vragen. Bedankt!:-)

 

-Marjo -

 

Super tevreden goeie uitleg fijne manier om weer een diploma te halen Een echte aanraden

 

-Karin A. -

Prima kinder EHBO cursus. Deels via de computer(theorie) en deels praktijk.

 

-Jessica -

 

Gezellig in huishoudelijke sfeer cursus volgen, heb ik als erg prettig ervaren. Super gaaf vind ik ook dat Karin zelf ook actief in het vak ehbo is. Ze weet waar ze over praat. Ze kan daar door goed antwoord geven op vragen.
Afgelopen jaar een andere instantie geprobeerd maar ik ga dit jaar weer naar Karin.

 

-Vhernadette -

Heel vriendelijk en geduldig. Ik raad iedereen Karin aan

 

-Christa -

Onlangs voor het eerst bij EHBO Karin geweest.Ik vond het erg leerzaam en gezellig.Dat heb ik wel anders meegemaakt..Volgende keer weer EHBO naar Karin,daar heb ik de reis  van bijna 1.5 uur (met het ov)wel voor over.

 

-Ilja-

Hele fijne en duidelijke EHBO - cursus in een kleine groep. Dank EHBO Karin!

 

-Bianca-

EHBO Karin is goed in wat ze doet. Uitleg en begeleiding is perfect. Zeer proffesioneel. Keep up the good work

 

-Sjafinay -

EHBO Karin werkt geduldig legt alles duidelijk uit en is een ontzettend toffe aardige lieve vrouw

 

-Metka -

Zij is simply the best!

 

-Saskia-

Hele leuke en leerzame avond gehad! Super bedankt voor de goede uitleg.

 

-Peter En Elly-

Ik kijk altijd na deze  leerzame avond uit , EHBO Karin legt het goed en duidelijk uit in maart kom ik weer karin grtjs elly

 

-Marleen-

 

Dankjewel EHBO Karin, het was weer leerzaam er verfrissend. Tot volgend jaar.

 

-Anzar-

Ik kom er al vele jaren en ben altijd zeer tevreden over de werkwijze van EHBO Karin, ga zo door!

 

-Maaike-

Dank je voor de afgelopen, leerzame jaren!

 

Al heel wat jaartjes bij Karin! Hele fijne sfeer, goede en duidelijke uitleg. Voor mij nooit meer ergens anders!

 


Referentie toevoegen