Veel gestelde vragen & antwoorden

Moet ik leren of een online toets doorlopen voor een herhalingscursus?

Nee, dat is alleen het geval bij een basiscursus. Bij een herhalingscursus wordt alle kennis die je al hebt opgefrist en herhaald.
 

Ik heb geen bevestiging van mijn inschrijving ontvangen

Kijk in je spam of je daar de bevestiging en agenda afspraak terug kunt vinden. Vindt je het dat daar niet, stuur me dan een email om te kijken of je emailadres bij mij wel klopt.Dan sturen we het opnieuw toe.
 

Waar kan ik vinden waar de EHBO cursus gehouden wordt?

Je hebt na je inschrijving een agendabevestiging ontvangen via email, daarin staan alle details betreft de cursus en ook het adres. Hier op de website, bij groeps cursusdatums staat ook het adres vermeld. En 1 a 2 dagen voor je cursusdatum ontvang je een email of Whatsapp met daarin een herinnering aan je cursus, de starttijd, het adres/de locatie waar de cursus gehouden worden etc.

 

Ik kan mijn factuur niet meer vinden, kan ik die opnieuw krijgen?

Je hebt een factuur via email ontvangen bij je bevestiging, kijk in je emails of je die terug kunt vinden, lukt dat niet stuur ons dan een email.

 

Het lukt mij niet om binnen de 10 dagen betaaltermijn de betaling te voldoen, kan ik later betalen?

Ja dat is mogelijk, dan stuur je een email of je later kunt betalen. Je moet wel betaald hebben VOOR je cursusdatum. Achteraf betalen is niet mogelijk.

 

Ik heb mijn ehbo certificat en of pasje nog niet ontvangen

Momenteel is het erg druk bij PostNL, het kan daarom 5 werkdagen duren voor je crtificaat bezorgd wordt. EHBO Karin is niet aansprakelijk voor het kwijtraken van post. Je hebt via email een digitaal certificaat ontvangen van ons. Kun je die niet in je inbox vinden, kijk dan in je spam.

Wanneer kan ik mijn EHBO certificaat en of pasje verwachten?

EHBO Karin verstuurd het zodra het binnen is van Nikta, dit duurt gemiddeld 1 week, daarna ontvang je via email een kopie en gaat het op de post naar je toe.

 

Ik wil nog een EHBO pasje bestellen kan dat?

Ja dat nog, stuur me een email, dan bestellen ik dat nog voor je na bij Nikta. Je ontvangt een aparte factuur hiervoor.

 

Mijn certificaat verloopt binnenkort, hoe kan ik me inschrijven voor een herhalingscursus?

Als je al eerder bij EHBO Karin een EHBO cursus hebt gevolgd dan ontvang je ongeveer 8 weken voor het verlopen van je certificaat een EHBO als oproepje om je in te schrijven, In die email staat een linkje naar de cursusdatums. Heb je die email niet in je inbox ontvangen dan kun je zelf gaan naar de pagina waar de cursusdatums staan en een cursusdatum uitkiezen en je onderaan inschrijven voor de cursusdatum. TIP: voeg karinferdinandus@gmail,com toe aan je adresboek om geen emails te missen.

 

Hoe lang duurt een EHBO cursus?

Een EHBO cursus duurt gemiddeld 2,5 a 3 uur, maar dit is afhankelijk van het aantal deelnemers en vragen die gesteld worden. Het kan dus zijn dat het wat later of wat eerder afgelopen is.

 

Contact

Heb je een vraag? Neem een kijkje op de website en bij  www.ehbokarin.nl/veel-gestelde-vragen/

Kun je het antwoord op je vraag niet vinden?

Dan kun je contact opnemen via:

  • Telefoon: 0798882794 & 0621301971
  • E-mail: karinferdinandus@gmail.com

.