Wie ben ik?

Hoi! Ik ben Karin, ik heb mijn bedrijf EHBO Karin opgericht op 01-01-2007. 

Sinds ruim 15 jaar ben ik EHBO instructeur, de afgelopen 23 jaar heb ik veel ervaring opgedaan in de kinderopvang als gastouder en als freelance bemiddelingsmedewerker voor gastouderbureaus. Ik ben moeder van 2 volwassen kinderen, en ben oma van 5 kleinkinderen waar ik mijn vrije tijd graag mee doorbreng. Ik woon met mijn man in Zoetermeer. Mijn hobby’s zijn wandelen, lezen, koken & bakken, vlogs kijken, computer. 

Mijn EHBO groeps-cursussen zijn bewust kleinschalige opgezet tot maximaal 5 a 6 deelnemers, zodat cursisten de volledige aandacht krijgen die zij nodig hebben en verdienen. Ook heeft iedere cursist een eigen reanimatie-pop in gebruik bij de cursus. Ik geef veel EHBO cursussen aan gastouders, vaders & moeders, aan pedagogisch medewerkers van kinderdagverblijven, BSO`s en ouders van kinderen die op kinderdagverblijven zitten of bij een gastouder zitten. Ik geef EHBO cursussen in mijn cursusruimte aan huis maar kom ook op locatie.  Erg populair zijn ook de privé EHBO cursussen, in mijn cursuslocatie of bij de cursist thuis. Regelmatig wordt ik ook ingehuurd door bedrijven om een EHBO cursus te komen verzorgen. 

Kijk op je gemak rond op deze website, waar ik vertel wat ik je te bieden heb, en heb je daarna nog vragen? Neem dan contact met mij op, ik licht e.e.a. graag toe, en ben ook bereid een cursus naar jouw wensen en op maat te maken & verzorgen. Je kunt mij een WhatsApp sturen op 0621301971 of een e-mail sturen naar karinferdinandus@gmail.com. Wil je liever even bellen? Dan kun je bellen naar 079-8882794. Ik hoop je te ontmoeten bij een van de cursussen! Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag, donderdag tussen 08.00 uur en 21.30 uur, en om de week op zaterdag tussen 09.00 uur en 12.00 uur.

 

 

  

Enquête

Ben jij aanvullend verzekerd en stuur je de factuur van de EHBO cursus in naar je zorgverzekeraar?

Ja 9 26%

Totaal stemmen: 34