Wie ben ik?


Mijn naam is Karin

Ik ben de oprichter van EHBO Karin, mijn missie is u, samen met mijn collega`s, te leren wat u kunt doen wanneer u te maken krijgt met een kind of volwassene die een ongeluk heeft gehad, onwel of ziek is, of in een nare situatie komt waarbij uw hulp gewenst is.

Dit doe ik bij u aan de keukentafel, de woonkamer, bij bedrijven, scholen, kinderdagverlijven, gastouderbureaus of in mijn cursusruimte. Zodat u voorbereid bent bij calamiteiten, in het werk of prive.


Ervaring:

Ruim 13 jaar geleden werkte ik als bemiddelingsmedewerker voor een groot gastouderbureau en kregen we de wet kinderopvang, die wet schreef voor dat alle gastouders een EHBO diploma moesten hebben voor hun werk. Ik ben toen de opleiding tot EHBO instructeur gaan volgen en bleek dit erg leuk te vinden en ben daarna Nikta instructeur geworden en doe dit werk nog steeds met veel passie; soms alleen en soms met hulp van mijn echtgenoot en of collega`s.


Ik prive:

Wat doe ik nog meer naast EHBO cursussen geven; ik ben nog steeds bemiddelingsmedewerker en rie specialist,voor een middelgroot gastouderbureau. Daarnaast woont ik met mijn man in Zoetermeer, heb ik 2 volwassen kinderen, 2 schoonkinderen en 3 kleinkinderen. Verder houd ik van lezen, handwerken, tv kijken, winkelen en thee drinken

Ik ontmoet u graag bij een van onze EHBO cursussen!