Wie ben ik?


Mijn naam is Karin

Mijn missie is jou te leren wat je moet doen wanneer je te maken krijgt met een kind of volwassene die een ongeluk heeft gehad, onwel of ziek is, of in een nare situatie komt waarbij jou hulp gewenst is.

Dit doe ik bij jou aan de keukentafel, de woonkamer, bij bedrijven, scholen, kinderdagverlijven, gastouderbureaus of in mijn cursusruimte. Zodat jij voorbereid bent bij calamiteiten, in je werk of prive.


Ervaring:

Ruim 13 jaar geleden werkte ik als bemiddelingsmedewerker voor een groot gastouderbureau en kregen we de wet kinderopvang, die wet schreef voor dat alle gastouders een EHBO diploma moesten hebben voor hun werk. Ik ben toen de opleiding tot EHBO instructeur gaan volgen en bleek dit erg leuk te vinden en ben daarna Nikta instructeur geworden en doe dit werk nog steeds met veel passie.


Ik prive:

Wat doe ik nog meer naast EHBO cursussen geven, ik ben nog steeds bemiddelingsmedewerker en rie specialist,voor een middelgroot gastouderbureau. Daarnaast woont ik met mijn man in Zoetermeer, heb ik 2 volwassen kinderen, 2 schoonkinderen en 3 prachtige kleinkinderen. Verder houd ik van koken, haken en kijk ik graag tv.

Ik ontmoet je graag bij een van de EHBO cursussen en workshops!