EHBO Karin organiseert en verzorgt ook een EHBO cursus bij jou thuis of op locatie in Nederland.


Je organiseert een EHBO cursus bij jou op locatie of op een locatie naar jou keuze, ik kom dan met alle materialen naar je toe. Ook verzorg ik de administratieve afhandeling per deelnemer.


Vanaf nu: Organiseer een EHBO cursus bij jou op locatie voor minimaal 6 deelnemers buiten jezelf en ontvang je eigen cursus en certificaat van mij cadeau!

 


Weet je dat diverse zorgverzekeraars de gecertificeerde cursussen en opleidingen van EHBO Karin voor particulieren vergoeden in de aanvullende zorgverzekering? Informeer hiervoor bij je zorgverzekering.

 

Voordelen
-Laagdrempelig
-Gezellig onderling met vrienden, familie of collega's onder genot van een hapje en drankje
-Ontspannen sfeer
-Weer eens wat anders

 

Prijzen en informatie cursussen

- EHBO basiscursus Acute zorg bij kinderen € 86,-(bestaat uit een E-learning gedeelte en praktijktraining)

- EHBO herhalingscursus Acute zorg bij kinderen € 69,05 (bestaat uit praktijktraining)

Voor groepen vanaf 12 deelnemers wordt een prijs op maat berekend.


De basiscursus bestaat uit twee delen: de cursist doorloopt thuis e-learning gedeelte op de computer, daarna doet de cursist mee op de  cursusdag met de praktijk training.


Je ontvangt dan, als je wilt, ook van ons uitnodigingskaarten die je kunt uitdelen/verspreiden om zo nog meer bekendheid voor de cursus te maken, en mensen op een leuke, originele manier uit te nodigen


Voor het organiseren van een cursus op locatie geldt het volgende aantal deelnemers:

Binnen Zoetermeer minimaal 4 betalende cursisten, buiten Zoetermeer minimaal 6 betalende cursisten. Organiseer je een cursus bij jou op locatie voor minimaal 6 betalende cursisten dan krijg je jou cursus en certificaat gratis van ons!


 Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.