Je organiseert een EHBO cursus bij jou op locatie of op een locatie naar je keuze, een van onze instructeurs komt dan met alle materialen naar je toe.

 

Ook verzorgen wij de administratieve afhandeling per deelnemer

Vanaf nu: Organiseer een EHBO cursus bij jou op locatie voor minimaal 6 deelnemers buiten jezelf en ontvang je eigen cursus en certificaat van EHBO Karin cadeau!

 

Wist je al dat diverse zorgverzekeraars de gecertificeerde cursussen en opleidingen van EHBO Karin voor particulieren vergoeden in de aanvullende zorgverzekering? Informeer hiervoor bij je eigen zorgverzekering.

 Voordelen

Laagdrempelig -Gezellig onderling met vrienden, familie of collega's onder genot van een hapje en drankje -Ontspannen sfeer -Weer eens wat anders

 Prijzen en informatie cursussen

- EHBO basiscursus Acute zorg bij kinderen € 86,- vanaf 2020 87 euro (bestaat uit een E-learning gedeelte en praktijktraining)

- EHBO herhalingscursus Acute zorg bij kinderen € 69,05 vanaf 2020 70 euro (bestaat uit praktijktraining)

- Ben je een bedrijf/KDV etc. en heb je een groep groter dan 12 deelnemers, welke op 1 factuur wordt betaald, dan wordt een prijs op maat berekend.

- Bent je een gastouder, klein bedrijf etc. en heb je een groep groter dan 6 deelnemers,welke op aparte facturen betaald wordt, dan wordt er 1 cursus gratis gegeven. Bijvoorbeeld van jezelf als organiserende, of een gezinslid van jou.

Je ontvangt dan, desgewenst, ook van mij uitnodigingskaarten die je kunt uitdelen/verspreiden om zo nog meer bekendheid voor de cursus te maken, en mensen op een leuke, originele manier uit te nodigen

 

Voor een groeps cursus op locatie hanteren we  een minimum van 4 cursisten binnen Zoetermeer en een minimum van 6 cursisten buiten Zoetermeer.

Voor een cursus op locatie rekenen we miv 2020 een km vergoeding van € 0,25 cent per kilometer.


 

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op www.ehbokarin.nl/contact/