Let op: in verband met de Corona maatregelen geldt voorlopig het volgende betreft het geven van EHBO cursussen.

  • Er worden uitsluitend cursussen op locatie gegeven binnen Zoetermeer; in de cursuslocatie met max. 6 personen en in een prive woning met max. 2 personen buiten het gezin van de gastouder/particulier om( er wordt 0,25 cent per kilometer bij berekend) Wordt er een cursusruimte gehuurd, in of buiten Zoetermeer voor de cursus, welke het toestaat dat er meer dan 6 personen met 1,5 meter uit elkaar cursus kunnen volgen dan bestaat dat ook tot de mogelijkheden.

Na Corona geldt: EHBO Karin komt vanaf 4 deelnemers op locatie in Zoetermeer & wijk Leidschenveen

 

Vanaf 6 deelnemers op locatie binnen de regio Haaglanden en gemeenten rond Zoetermeer; Den Haag, Zoetermeer, Westland, Delft, Leidschendam-Voorburg, Pijnacker- Nootdorp, Gouda, Waddinxveen, Zevenhuizen, Boskoop, Berkel en Rodenrijs, Rijswijk, Wassenaar, Middel Delfland, etc.

Je organiseert een EHBO cursus bij jou op locatie of op een locatie naar keuze, ik kom dan met alle materialen naar je toe. Ook verzorg ik de administratieve afhandeling per deelnemer

Wist je al dat diverse zorgverzekeraars de gecertificeerde cursussen en opleidingen van EHBO Karin voor particulieren vergoeden in de aanvullende zorgverzekering? Informeer hiervoor bij je zorgverzekering.

Voordelen:Laagdrempelig -Gezellig onderling met vrienden, familie of collega's onder genot van een hapje en drankje -Ontspannen sfeer -Weer eens wat anders

 Prijzen en informatie cursussen:

EHBO basiscursus Acute zorg bij kinderen € 87 euro (bestaat uit een E-learning gedeelte en praktijktraining) miv 2021 €88 

 EHBO herhalingscursus Acute zorg bij kinderen € 70 euro (bestaat uit praktijktraining) miv 2021 €71

 

Bij een cursus op locatie,buiten Zoetermeer,  wordt een km vergoeding van 0,25 cent per km gerekend bovenop de cursusprijs.

Let op: bij het organiseren van een EHBO cursus moet je er rekening mee houden  dat er genoeg ruimte moet zijn om 1.5 meter afstand te kunnen houden van elkaar.

 

Vraag hier informatie op over het organiseren van een cursus op locatie