Je organiseert een EHBO cursus bij jou op locatie of op een locatie naar je keuze, ik kom dan met alle materialen naar je toe. Ook verzorg ik de administratieve afhandeling per deelnemer

Vanaf nu: Organiseer een EHBO cursus bij jou op locatie voor minimaal 6 deelnemers buiten jijzelf, en ontvang je eigen cursus en certificaat cadeau!

 

Wist je al dat diverse zorgverzekeraars de gecertificeerde cursussen en opleidingen van EHBO Karin voor particulieren vergoeden in de aanvullende zorgverzekering? Informeer hiervoor bij je eigen zorgverzekering.

 Voordelen

Laagdrempelig -Gezellig onderling met vrienden, familie of collega's onder genot van een hapje en drankje -Ontspannen sfeer -Weer eens wat anders

 Prijzen en informatie cursussen

- EHBO basiscursus Acute zorg bij kinderen € 87 euro (bestaat uit een E-learning gedeelte en praktijktraining)

- EHBO herhalingscursus Acute zorg bij kinderen € 70 euro (bestaat uit praktijktraining)

- Ben je een bedrijf/KDV etc. en heb je een groep groter dan 12 deelnemers, welke op 1 factuur wordt betaald, dan wordt een prijs op maat berekend.Er moet dan ivm Corona minimaal 1,5 meter afstand kunnen worden gehouden!

- Bent je een gastouder, klein bedrijf etc. en heb je een groep groter dan 6 deelnemers,welke op aparte facturen betaald wordt, dan wordt er 1 cursus gratis gegeven. Bijvoorbeeld van jezelf als organiserende, of een gezinslid van jou.

Je ontvangt dan, desgewenst, ook van mij uitnodigingskaarten die je kunt uitdelen/verspreiden om zo nog meer bekendheid voor de cursus te maken, en mensen op een leuke, originele manier uit te nodigen

Voor een groeps cursus op locatie hanterer ik een minimum van 4 cursisten binnen Zoetermeer en een minimum van 6 cursisten buiten Zoetermeer.

Bij een prive cursus, voor 1 persoon, bij u op locatie wordt een km vergoeding van 0,25 cent per km gerekend bovenop de cursusprijs.

 

Let op: bij het organiseren van een EHBO cursus moet je er rekening mee houden  dat er genoeg ruimte moet zijn om 1.5 meter afstand te kunnen houden van elkaar.

 

 

Vraag hier informatie op over het organiseren van een cursus op locatie