Beoordelingen

Ben je tevreden met het resultaat je EHBO cursus, of van onze samenwerking? Zou je dan alsjeblieft jouw ervaring willen delen? Door jouw verhaal kan een ander besluiten om ook de stap te nemen om bij mij een EHBO cursus te volgen of met mij samen te werken! Jouw beoordeling helpt mij en misschien een ander! 


Klik hier om een Google review achter te laten https://g.page/r/CSznt3WwkgpuEAI/review


Ik vond het heel leuk om jou weer te zien bij de cursus, ik kom al 10 jaar bij jou. Bedankt en tot volgend jaar bij de herhalingscursus Karin. Dank je wel

Fatima

Gastouder in Den Haag

Ik volg al jaren EHBO bij Karin, ik vindt dat ze alles goed uitlegt en heel duidelijk, het is een hele lieve vrouw, altijd een leuke sfeer, ik ben helemaal niet zenuwachtig, ik voel me echt op me gemak , dank je wel lieve Karin voor je duidelijke uitleg , tot de volgende keer !
Groetjes Latifa 

Latifa

Gastouder in Den Haag

Ik ben blij met de manier waarop Karin dingen bespreekt. Met mijn gebroken Nederlands legt ze dingen uit. Karin geeft meer praktische ideeën over hoe je baby's, kinderen en volwassenen kunt helpen in tijden van ingrijpende situaties. Ik kan haar van harte aanbevelen. Tot ziens Karin, bedankt! 

Lucille

Gastouder in Voorburg

De herhalingscursus was erg fijn en duidelijk. Volgend jaar ga ik zeker weer naar Karin!

Guusje 

Pedagogisch medewerker ZZP

Karin heeft meerdere malen bij ons op het kinderdagverblijf gewerkt in de vakantie periode. Ze is een harde werker, erg lief voor de kinderen en een fijne collega en bereid om een uurtje langer te blijven wanneer dat nodig is. Graag tot een volgende keer bij ons op het kinderdagverblijf!

Anneke

Eigenares kinderdagverblijf in Zoetermeer

Op informele wijze weer een cursus gevolgd. Karin neemt de tijd om alles duidelijk uit te leggen, enz. Top! 

Monica 

Gastouder in Zoetermeer

Ben heel tevreden
Hele goede cursussen geeft Karin.
Ben al 2 keer bij haar voor de kinder EHBO! En zal ik zeker blijven doen.
Duidelijke uitleg en je bent altijd op de hoogte van de laatste regels. 

Daniëlla 

Gastouder in Zoetermeer

Altijd super fijn om hier mijn herhaal cursus te volgen voor kinder EHBO.
Duidelijke en rustige uitleg. Van de nieuwste regels op de hoogte! 

Linda

Gastouder in Den Haag

Heel leerzaam bij Karin, heel duidelijk met goeie uitleg, films, praktijk en ook gezellig

 Angela

Gastouder in Zoetermeer

Al jaren kom ik bij Karin voor mijn EHBO en ik ben altijd erg tevreden. Fijne sfeer en erg leerzaam. Dank je wel en tot volgend jaar weer. 

Carola 

Gastouder in Maassluis

Vorige week maandag verzorgde Karin het EHBO deel van mijn BHV cursus, ze geeft op een prettige manier cursus. Niet te streng of serieus, en toch hebben we ontzettend veel geleerd wat we bij de BHV cursussen niet gehad hebben. Top!! 

Michael 

Horeca medewerker in Leiden

Hele goede cursussen geeft Karin.
Ik ben al 2 keer bij haar gegaan voor de kinder EHBO!
En blijf dit zeker ook doen.
Duidelijke uitleg, en je bent altijd op de hoogte van de laatste regels. Tot over 10 maanden weer. 

Daniella

Gastouder in Zoetermeer

De privé combi-cursus EHBO gevolgd. Veel geleerd op een leuke educatieve manier waardoor je het makkelijk kan onthouden. Tot over 10 maanden voor de herhaling cursus! Echt een aanrader! 

 Roanne

Beveiliging

 medewerker

Een hele ochtend EHBO bijwonen bij Karin! De tijd vliegt werkelijk als we lekker bezig zijn!!
Altijd weer fijn om herhaling te hebben gehad!

Bedankt Karin, voor deze ochtend!!.

Claudia 

Gastouder in 

Berkel & Rodenrijs

Ik heb ruim 15 jaar lang elk jaar mijn EHBO herhalingscursus bij je gedaan met heel veel plezier. Nu ga ik stoppen met werken als gastouder en wil ik je bedanken voor alle fijne jaren cursus die ik bij jouw mocht volgen. Bedankt Karin en het gaat je goed!

Nettie 

Oma uit Den Haag

Mijn EHBO weer herhaald en behaald. Vanwege afmelden van de praktijksessies in de Corona tijd bij mijn aanbieder ben ik overgestapt naar Karin. Ik volg haar al een tijdje op Instagram. Ik deed vorig weekend de cursus bij haar in Zoetermeer. Fijne praktijkdag, volledig veilig. Heel fijne herhalingscursus zonder theorie vooraf. Geen moment saai. Ik ga volgende keer weer bij Karin. Mocht je ook in de knel komen omdat je praktijksessie is afgelast, neem gerust contact met haar op. Ze doet zelfs prive cursussen bij mensen thuis en in Zoetermeer. 

Willeke

Gastouder in Rotterdam

Afgelopen zaterdag voor het 5e jaar bij Karin geweest voor mijn herhaling EHBO bij kinderen en echt....wat was het weer fijn. Ik volg de privécursus en heb daar bewust voor gekozen, omdat ik niet zo goed ben in grote groepen en ik het gevoel heb dat ik op deze manier veel meer meekrijg/ opsteek. Pure 1 op 1 aandacht is fijn! Karin geeft je alle tijd en aandacht en zorgt voor een huiselijke en gezellige sfeer. Ik hoop dat je nog jaren doorgaat met deze privécursus. 

Ahmed

IT-er in Rijswijk (ZH)

Ik heb enorm veel geleerd op korte termijn en ben Karin dankbaar voor haar duidelijk uitleg, inzicht en het delen van haar ervaringen en kennis. Top vrouw!
 

Alisa

Eigenares KDV  in Delft

Ik ben altijd enorm zenuwachtig als ik naar een cursus toe moet. Slapeloze nachten heb ik vooraf! Karin stelde mij direct al op mijn gemak, ze geeft heel rustig en op een prettige manier de EHBO prive cursus. Het was mogelijk om het examen mondeling af te nemen. Door haar prettige houding was ik al snel op mijn gemak en kon ik ontspannen mijn examen doen en had ik 0 fouten! Ik heb heel erg veel geleerd binnen 3 uurtjes. Tot volgend jaar!

Pascal

Verzorgende gehandicaptenzorg in Den Haag

Ik speel al jaren in een band en bij optredens worden mensen weleens onwel in de warme,drukke zaal. Daarom leek het mij een goed idee om een EHBO cursus te volgen. De cursus EHBO Acute hulp verlener van EHBO Karin bleek daar goed op aan te sluiten. Ik ben zeer tevreden!

Marc

Ontwerper en gitarist in Den Haag

Ik zag op Facebook dat Karin ook bij gastouders in de opvang EHBO cursus komt geven voor de ouders van de kindjes. Dus ik heb haar gevraagd ook bij ons cursus te komen geven en dat is ons allemaal heel goed bevallen. Karin heeft heel veel ervaring in de kinderopvang en dat kan je goed merken in haar cursus, ze kan je ook veel vertellen over haar ervaringen. Heel fijn zo!  Volgend jaar doen we graag weer de herhaling bij jou. Kom je dan weer?

Guusje

Gastouder in Nieuwerkerk a/d IJssel

Wij zijn in verwachting van ons eerst kindje, een zoon, en wilden daarom een EHBO cursus acute zorg aan kinderen volgen. We hebben heel veel geleerd en hopen het nooit in het echt te moeten gebruiken. Het is ook heel fijn te weten wat we moeten doen als er wel iets zou gebeuren, dat geeft veel rust

Amanda

Huisvrouw in Eemnes

Hele fijne en leerzame avond gehad! Karin is goed in haar vak! Alles was duidelijk van theorie tot oefeningen. Super op mijn gemak gevoeld deze avond!  

Lynette

Gastouder in Zoetermeer

Begin september 2022 heb ik op het kinderdagverblijf waar mijn zoontje zit de EHBO cursus acute zorg aan kinderen gevolgd, verzorgd door EHBO Karin. Super, dank je wel! Het was een fijne cursus, ik heb er veel van opgestoken!

Jeroen

Vader in Den Haag

Het was weer een zeer geslaagde cursus, met een fijne lerares en gezellige cursisten, top!

Esther

Gastouder in Heemskerk

Mijn vriendin en ik zijn allebei gastouder en volgden dit jaar voor de tweede keer met zijn tweeen een prive cursus. Karin kwam naar ons toe in Alphen aan de Rijn, en dat bevalt ons steeds toch beter dan in een groep EHBO volgen. Ze komt lekker bij je thuis, je krijgt alle aandacht en alles wordt heel uitgebreid vertelt en voorgedaan. De voorrijkosten zijn ook niet al te hoog. Ga zo door Karin!

Miranda

Gastouder in Capelle a/d IJssel

Hele goede cursussen geeft Karin.
Ik kom al zeker 15 jaar bij haar voor de kinder EHBO!
Duidelijke uitleg en je bent altijd op de hoogte van de laatste regels. 

Linda 

Gastouder in Den Haag

Dankjewel! Het was weer een fijne cursus! Tot volgend jaar, Groetjes  

Willeke

Gastouder in Gorinchem

Beoordeling schrijven