Inhuren EHBO-er/Medische dienst/hulpverlener


Na Corona is de vraag naar EHBO'ers enorm toegenomen door de vele evenementen, beurzen, festivals en sportwedstrijden die worden bezocht. Daar waar veel mensen samenkomen, kunnen ongelukken gebeuren die directe hulp vereisen. Het advies is om minimaal twee EHBO'ers in te zetten bij 200 tot 1000 bezoekers. EHBO Karin staat voor u klaar om deze verantwoordelijke taak op zich te nemen en zorgt voor een professionele, gecertificeerde en veilige sfeer, tegen een betaalbare prijs.

Als ervaren EHBO-er ben ik uw betrouwbare partner voor het bemannen van uw evenement, sportwedstrijd, feest of EHBO post. Met mijn ruime ervaring en officiële EHBO kleding en materialen, ben ik goed voorbereid op elke mogelijke situatie. Mijn uurtarief start vanaf 16 euro per uur, exclusief kilometervergoeding en parkeerkosten. Ik ben beschikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag en kan maximaal 1 uur rijden vanaf Zoetermeer.

U kunt gemakkelijk een aanvraag doen via het inschrijfformulier hieronder, of door contact op te nemen.

Indien u meer dan 1 EHBO'er nodig heeft, kan ik een collega meenemen of andere betrouwbare collega's inschakelen om aan uw wensen te voldoen.


Inschrijfformulier voor aanvraag EHBO dienst