Info voor je naar de cursus komt

De cursusruimte:

Ik geef de EHBO cursussen in mijn cursusruimte aan huis om kosten te besparen. Het is op de 8e verdieping van het blauw/groene flatgebouw Hoevenbos in Zoetermeer. Ga naar nummer 267, bel aan bij het bellenbord in het eerste portiek. Gebruik de lift of trap naar de 8e verdieping en ga links op de galerij tot je mijn blauwe vlag ziet, of wanneer de vlag er niet hangt bij storm, het bord EHBO Karin bij de deur hangt. Bel daar aan. Bij binnenkomst, graag je schoenen uit voor hygiëne. Je kunt sokken meenemen als je wilt.

Ben je ziek, niet fit of heb je een infectieziekte? Blijf thuis.

Als je ziek bent of iets besmettelijks hebt, annuleer dan alsjeblieft je cursus via WhatsApp en blijf thuis. Zodra je weer gezond bent, kunnen we samen een nieuwe cursusdatum plannen. (Dit doen we maximaal 2 x. Het is niet toegestaan dit meerdere keren achter elkaar te doen.) We willen namelijk niet dat ik of andere cursisten ziek worden. Als je twijfelt, neem dan aub even contact met mij op.

Kom je met het OV?

Om je route naar Hoevenbos 267, 2716 PX Zoetermeer te plannen, kan je de website https://9292.nl/ gebruiken.

Het gebouw is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De haltes Voorweg-Hoog en Voorweg-Laag van Randstadrail 4 stoppen tegenover het gebouw

Kinderen, of iemand meenemen naar de EHBO cursus

Familie en kinderen die niet aan de cursus meedoen, kunnen niet mee naar de groepscursus EHBO komen. Overweeg een privécursus als je bijv. je baby wilt meenemen, voor meer flexibiliteit. Neem contact op voor details.

Kom je met de auto?

Gebruik Google Maps en voer het adres in: EHBO Karin, Hoevenbos 267, Zoetermeer. Parkeren is gratis op de parkeerterreinen rondom het flatgebouw.


Kom op tijd!

Dit is belangrijk voor mij en de andere cursisten. De cursus begint op de afgesproken tijd en we kunnen niet op laatkomers wachten..
Tips:

  • Check een dag van tevoren het weer en eventuele weg,- en of OV afsluitingen om vertraging te voorkomen.
  • Draag je een bril bij lezen en/of schrijven? Vergeet dan je leesbril niet mee te nemen :)