Info & tips 

  • Zet direct nadat u de bevestiging via email of WhatsApp ontvangen heeft de afspraak in uw agenda. Noteer duidelijk de tijden, het adres van de cursuslocatie en eventuele andere aanwijzingen. 

Ben je ziek, niet fit of heb je een infectieziekte? Blijf thuis.

Als je ziek bent of iets besmettelijks hebt, annuleer dan je cursus via WhatsApp en blijf thuis. Zodra je weer gezond bent, kunnen we samen een nieuwe cursusdatum plannen. (Dit doen we maximaal 2 x. Het is niet toegestaan dit meerdere keren achter elkaar te doen.) We willen namelijk niet dat ik of andere cursisten ziek worden. Als je twijfelt, neem dan aub even contact met mij op.

Kinderen, of iemand meenemen naar de EHBO cursus

Familie en kinderen die niet aan de cursus meedoen, kunnen niet mee naar binnen komen en/of binnen wachten. Overweeg een privécursus als je bijv. je baby wilt meenemen, voor meer flexibiliteit. 

Kom op tijd!

Het is belangrijk dat iedereen op tijd komt. Kom niet te vroeg, want ik ben dan mogelijk nog niet terug of klaar van de vorige cursus. De cursus begint precies op de afgesproken tijd en we kunnen helaas niet op laatkomers wachten.

Sta je in de file, stuur dan een WhatsApp bericht ter info.
Tips:

  • Check een dag van tevoren het weer en eventuele weg,- en of OV afsluitingen en weersverwachtingen, om vertraging te voorkomen.
  • Draag je een bril bij lezen en/of schrijven? Vergeet dan je leesbril niet mee te nemen :)